Отзиви за Дийп козметика

Подбрани

Дийп Козметикс откровено мнения.

Дийп Козметикс откровено мнения.

Дийп козметикс – младост 2

Консултанта, който така- доста добра презентация направи, отговори адекватно на всички въпроси, които имах, беше много внимателна. Кожата ми доста по- добре се чувства, в пъти, доста по- добре хидратирана след процедурата. И най- вероятно бих започнала да използвам комплексната серия. Да видим кога. Много съм доволна. Благодаря ви Дийп козметик!

Подбрани

Отзив от Посещение на Дийп Козметикс от Елисавета Георгиева

отзив за Deep cosmetics


Името ми е Елисавета Георгиева, аз съм от Пловдив. Дойдох тук по настояване на моята приятелка от София и не съм сгрешила. Използвах целият набор от продукти цяла година, така, както ми беше наредено от Иванна(консултант от Дийп козметикс). Използвах всички продукти и действително се почувствах много по – добре. Аз съм на 73 години и това е важно – не съм започнала грижата за лицето си, както тук ми казаха от 26 годишна възраст, а малко по- късно. Но Дийп козметикс направи всичко възможно със своите чудесни продукти да ми върне едно хубаво лице, с едно чудесно самочувствие, с чудесни продукти, с много организация и дисциплина. Аз харесвам много продуктите, използвах ги целесъобразно, както ми беше показано. Цяла година живях далеч от тук, но носех продуктите там и живях с тях. Намирам, че посещението ми тук, при вас е много полезно. Сега ще се възползвам и от масажа, който ми предстои. И продължавам да бъда ваш фен. Аз говорих на много хора за вашите продукти, но много бързо напуснах България- сега започвам на ново офанзива, за да получат и други хора онова, което получих аз- самочувствие, радост, красота- за да продължим по- нататък. Посланието ми е- жената трябва да бъде красива във всяка част на живота си. По- трудно или по- лесно- продуктите на Дийп козметикс могат да помогнат за това. Благодаря ви Дийп козметикс!

Видеоотзив на канале Deep cosmetics в youtube

Отзив за Deep Cosmetics от Инна

Дийп Козметиката е много деликатна

Здравейте, казвам се Инна Леонтиева и съм за първи път в център за красота Дийп козметикс. Тук ме посрещнаха много любезно, много топло, много разбрано. Процедурата, която направих беше за диагностика на лицето, след това почистване с нова козметика- израелска. Всичко беше много добре обяснено, много точно изпълнено. Усещането от процедурата е много приятно, след това няма нужда от грим на лицето. Козметиката е много деликатна- без натрапчива миризма, което за мен е много важно, тъй като имам чести главоболия, така, че това нещо не причинява такова усещане. Посещението беше много полезно, научих много неща за грижата за кожата и със сигурност ще препоръчам тази процедура на мои близки и познати. И успех на козметичния център!

Отзив за Deep Cosmetics- отношението към мен беше много добро.

Днес за първи път посетих офиса ви Deep Cosmetics. Отношението към мен беше много добро, много бяха внимателни и любезни. Процедурите бяха, момичето, което ги извърши- Венета, бяха прекрасни. Тя беше много изчерпателна, много мила, доста добре ме предразположи, споделих си доста лични неща с нея. Така, че- много съм доволна от всичко- от обслужването ви,от самата процедура. От резултата от процедурата – много ми хареса козметиката Deep Cosmetics. И бих си закупила вашите продукти, въпроса е как да организирам нещата. Предложих мои близки и познати да ползват вашите услуги и се надявам, че ще останат доволни. Благодаря ви за доброто отношение Deep Cosmetics!

Deep cosmetics – Дневен крем с Ретинол

Deep cosmetics - Дневен крем с Ретинол

Deep cosmetics – Дневен крем с Ретинол

Изключително богат на природни масла, дневният крем на DEEP cosmetics, ще ви помогне да възвърнете блясъка на кожата си и да се преборите с признаците на хормонално стареене. Усъвършенстван дневен крем за овлажняване на основата на изключителна- изцяло нова формула, която подхранва кожата и повишава естественото й ниво на влага.

Deep cosmetics – Дневен крем с Ретинол

АКТИВНИ СЪСТВКИ:

Витамин А– за подхранване и съживяване на кожата.

Витамин Е е доминираща съставка, която действа като антиоксидант във формулировката, за да даде на кожата допълнителна защита.

DuraQuenchIQ™- ефективен хидратиращ комплекс, който използва двоен механизъм за формиране на интелигентен структурен слой върху повърхността на кожата, като същевременно регулира загубата на вода отвътре, като подсилва естествената бариера на кожата.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Нанесете върху почистена кожа с
нежни потупващи движения докато се абсорбира напълно.

Deep cosmetics – Александрина

Здравейте, казвам се Александрина Бахнева, след 1 месец навършвам 50 години. Изключително доволна съм от продуктите на Deep cosmetics, тъй като, когато за първи път дойдох тук имах свръхчувствителна кожа, която реагираше на всякакъв друг вид козметика. И за всичкото това време не съм успявала да ползвам добра козметика. Дойдох с притеснението, че ако направя тази поръчка за пълният комплект, е възможно кожата ми отново да реагира. Наистина кожата реагира, но благодарение на специалистите в Deep cosmetics- те ми обясниха по какъв начин да използвам- да включа малко повече вода при нанасянето на крема, така, че да дам възможност на кожата да свикне. И така- след една седмица кожата свикна и вече нямах странични ефекти. Изключително съм доволна- от средата на юли ползвам тези продукти и благодарение на диагностиката, която има тук и се предлага в Deep cosmetics, установяваме, че има изключително добро въздействие. Това не е само на диагностика, това го казват и мои близки и приятели, с които периодично се срещаме. Не всеки ден, но от време и те непрекъснато ме питат дали правя някакви допълнителни процедури. Аз им казвам, че използвам единствено и само продуктите на Deep cosmetics. Много ви благодаря! Надявам се още много време да останем ваши клиенти.

„Дийп козметикс“ мнение от Марияна Драганова


Убедена съм, че ако не се бях прехвърлила от Кристиан Диор към Дийп козметикс щях да бъда доста по- набръчкана.

Здравейте, аз съм Марияна Драганова. Ето какво искам да споделя със вас- цял живот съм била фен на козметиката, парфюмерията и всичко на Кристиан Диор. Някой ме насочи към фирмата „Дийп козметикс“ и ми направи всъщност услуга. Убедена съм, че ако не се бях прехвърлила от Кристиан Диор към Дийп козметикс щях да бъда доста по- набръчкана. Кое е хубавото тук? Това, че не ви убеждават с думи, а чисто и просто правят компютърна диагностика преди и след като употребите техния продукт. По този начин няма нужда от думи- вижда се резултата. И резултатът за мен беше доста изненадващ. Изчезнаха ми много от бръчките на които дори не бях обръщала внимание. И реших да продължа. От 2015 година досега, две години вече използвам тази козметика. Случи се така, че в един момент свърши, не можах да дойда веднага да я подновя и тогава за втори път се убедих в резултата, който дава Deep cosmetics. Дойдох, взех това, което беше свършило, продължих и веднага, просто-кожата като, че ли усети връщането на полезната козметика. За мен тази козметика е полезна, отношението на хората е нормално- напътстват, съветват… Но най- важното е човек сам да се убеди или както казва Брус Ли: „ Важно е не да знаеш, а да действаш.“ Това е, което исках да ви кажа. Препоръчвам тази козметика на всички жени, които се съмняват във всичко, както е характерно за жените. Нека да опитат- смятам, че няма да бъдат разочаровани, както не бях и аз. Това е, което исках да споделя с вас.